Äntligen uppdatering!

Det har sina förklaringar att uppdateringarna har uteblivit senaste tiden. För det första har jag inte haft tillgång till datorn hemma, då vi har betsat både en, två och tre gånger samt lackat ett antal ggr på det. Så mitt kontor har varit i fickan, vilket inte funkat särskilt bra. Men nu är trappstegen klara iaf ovansidan. Har påbörjat målningen men även där är det ju ett antal varv men så småningom blir vi väl klara.

Dator har jag ju haft tillgång till på jobbet, men jag har verkligen inte haft tid att blogga, har hur mkt som helst på jobbet. Bara denna vecka har jag jobbat massor, ikväll är det första kvällen jag är ledig. Och imorgon jobbar jag igen. Men sen kommer det två veckor med bara en kväll per vecka, hur ska det kännas?

Nä, nu är det ganska trist på bloggen, med bara en massa jobb och tråkiga saker. Kan väl avsluta med att säga att barnen mår bra och jag skulle helst bara vilja stanna tiden. Storasyster är ju hur stor som helst och börjar snart skolan! Fattar ni vilken panik jag har över detta? Och lillasyster är inte så liten längre heller, jag har ju två stora barn nu. Vart har mina bebisar tagit vägen?

Nä, nu lite mer vin innan sängen väntar...

Stolt över mig själv!

Har bestämt mig för att försöka mig på längdskidåkning i vinter. Har dammat av mina gamla skidor och stavar, samt hittat brorsans gamla pjäxor. Igår tog jag mig till skidspåret här i samhället, tände lyset och satte fart. Bakhalt var det som tusan, då det var plusgrader och hade varit nån typ av snöblandat regn under dagen. I skogen runt omkring mig såg jag tusen och en olika, vilda, givetvis farliga djur som bara väntade på att få hoppa på mig och äta upp mig. Tog mig en kort funderare vid första vägskälet, skulle jag ta kortkorta banan, det var ju så bakhalt. Men nä, nu hade jag bestämt mig för att åka skidor, då ska jag inte skrämmas av mörkret och skylla på föret. Jag får väl ta i mer med armarna helt enkelt. Men när jag var på toppen av banan, blev det mörkt. Stannade en liten stund för att vänja ögonen vid mörket och åka vidare. När jag såg tre lyktstolpar och bara svart framför mig, insåg jag att jag var tvungen vända. Jag vill inte bryta alla ben jag har bara för att jag inte ser vart spåret går i nedförsbacken. Så jag vände och fick mig kanske tom en liten längre åktur än planerat pga vändningen. Men skönt var det när jag kom hem, men jag tror jag ska försöka åke mer när det är ljust framöver...


Dammet puts väck!

Äntligen är slipningen av trappen klar. Har levt i ett hav av slipdamm i två veckor nu och hade nästan glömt bort hur vårt hem eg såg ut. Men idag har sambon slipat allt klart och jag har torkat, torkat och torkat. Sen så kommer dammet att finnas kvar länge i vårt hus, men det värsta är borta iaf. Längtar till nästa helg då vi kommer att fortsätta arbetet med trappen. I veckan får det ligga nere för min del, jobbar mkt extra just nu och sambon ska göra lite finjusteringar innan jag ska ta vid, så på fredag sätter jag igång. Det är bara till att hoppas att veckan går fort nu.

Är ute på turne även i veckan, fram till onsdag, det är hur kul som helst, men det känns att man inte är så van att stå på scenen längre, det känns i kropp och själ, roliga men tunga arbetsdagar. Tyvärr blir kvällarna lite tyngre just nu, då kroppen är så trött efter allt dansande under dagarna, men det är det värt, det är bara till att bita ihop och njuta av dagarna istället.

I helgen har vi jobbat med två jobbiga saker, enl storasyster. I fredags åkte jag och barnen till badhuset och tränade samma sak som på simskolan. Även första simmärket avklarades och vi hade trots svåra övningar roligt allihop. Igår tog vi på oss skridskorna och åkte. Lillasyster är, trots bara två åk hittils, nästan bättre än storasyster redan, men det börjar äntligen gå lite bättre även för storasyster och det är inte bara tårar längre när vi leker bambi. Även idag blev det till att träna skridskoåkningen, då farfar kom och hämtade henne för lite bandyspelning. Och en ny kompis har hon vart och lekt hos, och lillasyster fick egen tid med föräldrarna, så vi har haft en bra barn helg. 

VI vuxna har också haft det bra, fredagen blev till att slappa i soffan och lördag var det jobb för sambon. Lördagkväll besökte vi vännerna på villagatan och tränade lillasyster somna borta. Och idag har vi haft arbetsdag hemma. En bra helg, med andra ord. Nu är det bara till att göra bort arbetsdagarna så att vi får helg igen och se trappan förvandlas. Längtar! 


Nu är glada julen slut, slut, slut...

Så var julen slut och vi har ett nytt år. Uppdateringar har det varit dåligt om, jag har försökt sitta så lite som möjligt vid datorn. Dock har jag slunkit in på nätet för att kolla lite nyheter och betala räkningar. Men annars har datorn fått vila.

Julen har varit sjuk. Ja, inte självaste julhelgen, men alla andra dagar. ALLA mellandagar, innan jul, mellan jul och nyår, mellan nyår och trettonhelgen. Magsjuka har vi alla haft. Dessutom så var våra respektive föräldrar sjuka under julen, så vi har knappt träffat far och mor föräldrarna. Så isolerat oss här hemma är vad vi gjort.

Och Januari bjuder på ännu mer arbete än december, så jag har fått kasta mig in i arbetet med mer än fulla dagar och jag är helt slut, trots att det bara har varit tre arbetsdagar denna vecka. Tyvärr måste jag nog arbeta en hel del i helgen också... Så uppdateringarna kommer nog att var lite dåliga en tid framöver också, men snart så kanske jag får mer tid och orka. Ha det gott allihopa!