Inte alls avundsjuk, nä då

Just nu sitter hela min släkt på ett flygplan till underbara Thailand. Har mindre än halva resan kvar och sen väntar värme, sol, bad, god mat och underbar ledighet. Själv ska jag jobba, jobba, jobba och åter jobba. Dessutom tvätta, städa, handla, vattna blommor till hela släkten och kolla tre hus. Nä, inte alls tråkigt. Och den gröna färg jag har i ansiktet beror inte alls på att jag är avundsjuk, jag har det mycket bättre här hemma.




Eller?

Pojkar i puberteten

Jag känner verkligen att det är tur, att jag inte arbetar mer än vad jag gör, med pojkar i puberteten, som ska röra på sig och kanske tom röra vid varandra. Det är ju så mycket som kan hända, som dom inte kan rå för, kroppen bara reagerar liksom...

Och dansfröken vet inte vad hon ska ta sig till, tycker bara så synd om eleverna. Killarna för att dom hamnar i en ev pinsam situation och tjejerna för att det kanske är första gången dom ser nått liknande, irl.

Nä, tacka vet jag dom små, där har inte hormonerna börjat spöka ännu

Jag har blivit utmanad

Jag har blivit utmanad av PIA

Utmaningen:

1. Gå in i mappen mina bilder
2. Gå till den sjätte mappen och välj därefter den sjätte bilden i den mappen.
3. Visa bilden på bloggen och skriv något om den.
4. Invitera sex stycken nya till att vara med på utmaningen.
5. Länka till dem, och låt dem veta att de är utmanade.



En väldligt dålig bild, på när storasyster gör sitt första försök med slalomskidorna förra året. Lyckades fånga ett av hennes få stunder när hon ramlat. Tror nog jag ska kasta bilden, det är ju så dålig skärpa...


Jag utmanar Veronica, Annika, Sofia, Emma, Jessica och Stina

Jag blir galen, länkarna vill inte funka, får fixa den en annan gång...

Varför?

Vi har äntligen fått en ny tv, bara 1 1/2 år sedan vi köpte den förra, som aldrig varit hel. Men nu så fick vi en ny, efter många om och men. Men då funkar inte fjärren till dvd, trots att det är samma märke. Så nu hoppas vi att vi kan få tillbaka vår gamla fjärrkontroll.

Men idag när jag sätter på den stationära datorn, så är allt blått. Vad här hänt nu då? Säg inte att skärmen gått sönder, jag dör! Varför kan inte saker få vara hela nån gång? Inte har jag lust köpa ny skärm nu och inte råd för den delen heller. GAHH! Jag blri galen!

Hur ids hon?

När jag var på morgonsimmningen igår morse hörde jag nått, för mig, häpnadsväckande. Det var en kvinna där, som dock kom, när jag åkte, som berättade att hon duschade på morgonen och tog på sig baddräkten hemma, innan hon åkte. Hur orkar hon duscha hemma, innan badet? Jag orkar inte ens äta frukost innan, sätter mig i bilen halvt sovandes, halvt vaken, och vaknar inte till förrän jag hoppar ner i bassängen. Fattar inte????

Jag fryser!

Nu får det gärna bli lite varmare. Ställde ingen väckare imorse, var inte så sugen på promenad i -27 kl 06.30. Vissa kanske tycker att det inte finns något dåligt väder, bara dåliga kläder, men det är inte kläderna som fattas, det är ju så svårt att andas.

Är sugen på lite slalom i helgen, så jag hoppas att temperaturen stiger så att man inte förfryser ansiktet direkt man ska försöka vistas ute mer än nån timme...

Dansat

Hade en jättetrevlig helg i Stockholm, med tid till fika, mat och samtal, shopping, strosande, dansande och vin. Vad mer kan man begära?
Bara att dansandet hade fått varit längre, det var så kul! Katarina har så roliga och underbara klasser, vill bara ha mer, mer, mer...

Hann ju även med en musikal, var rätt ok, kul att se brorsans "bästis" i huvudrollen. Fick ju gratisbiljetter till den, var inte helt fel. Och innan läggdags varje kväll hann jag med att umgås med svägerskan och svågern, det var också najs. Stockholm är en trevlig stad, i lagom doser. Nu har jag fyllt på för ett tag, så nu klarar jag mig. ..

Här hemma så har arbetet fortsatt med vår trapp och nu är den svart. Har dock kvar ett varv att måla på den, men hoppas att det kanske blir klart i helgen. Ska måla lite ramar och hämta ut lite kort för att sätta upp på väggarna i trappen och så spanar jag på nya lampor dig, har ni nått förslag? Tycker det är svårt veta vad vi ska sätta upp. Ska vi fortsätta med vägglampor, eller ska vi satsa på en hörnlampa, eller ska vi dra utanpåliggande sladd upp till taket och satsa på nån hängande lampa? vad tycker ni?

När trappen är klar ska ni få bildbevis på vårt jobb, jag lovar

Och Pia, jag ska ta itu med utmaningen, snart...

Ur barnmun:

-Mamma, kan inte du och pappa kramas och pussas lite, och sen vilar du?
-Eh, va?
-Ja, okej, du ska få en ledtråd... Om man far på bb, vad får man då?
-Oftast en bebis
-Ja, kan inte vi skaffa en bebis till?

Kramas, pussas och sen vila, vart har hon fått det ifrån?
Tror det är dags för ett samtal om hur barn eg  blir till, nån som är sugen på att göra oss en tjänst?

Ändra...

Måste verkligen ta tag i bloggen utseende, så här kan jag inte ha det. Men hur ska jag hinna???

Halva arbetsveckan avklarad!

Halva arbetsveckan avklarad. Gud, vad skönt! Ska vara ledig på torsdag, en riktig familjedag ska vi har, med ev ett bad i äventyrsbadet blir det. Och sen åker jag till Sthlm, för några blandade dagar. Jag räknar med umgänge med mina syskon och musikalen High school musical, kanske en öl med huvudrollsinnehavarn/barndomskompisen till brorsan, lunch med DH vän, fortbildning med träning (hur nu det ska gå till, hoppas de andra är lika otränade som jag. Jag hoppas iaf på inspiration, behöver det verkligen...) och återträff för gamla DH studenter. Ska bli så skoj!

Men här hemma så fortlöper arbetet med trappen. Här är en bild på arbetet, halvvägs. Längtar tills jag får ta fram penseln igen och öppna den svarta burken.












Idag har jag fått en make up lektion, fick ett presentkort i födelsedags present. Har sparat det för att använda vid nått speciellt tillfälle, men när jag väl får tummen ur så finns det inga tider kvar. Så nu blev det en vanligt tisdag och en jobb make up som jag fick. Kul och inspirerande. Bara till att träna lite för att få till det själv här hemma sen. Valde tre gröna färger på ögonskuggan, kul med ny färg. Jag blev nöjd med resultatet. Bjuder på en dålig mobilbild på make up en: