Fredag

Ja, så var det fredag igen. Veckorna går verkligen jättefort och nu är det inte fullt en vecka kvar till påsklov. Jiippii! Men när veckorna går fort, går även helgerna fort, tyvärr.

Har idag haft storasyster med mig på jobbet. Hon har länge pratat om att hon ville följa med mig, men jag har aldrig tyckt att det passar. Men nu kände jag att det passar fortfarande inte, men det är ju snart inga fredagar kvar att arbeta, det säger bara svich, så är det slut. Det gick iaf ganska bra, hade inte så många lektioner, men efter det fick jag inte mycket planerat desvärre. Får ta igen det på måndag kväll, efter kvällsskiftet, sådär vi nio tiden. Men vad göra?

Hade desutom danslärarträning, hur kul som helst, jag vill dansa mer, det är så roligt. Men när jag kom hem med barnen vid sextiden ville jag bara lägga mig på soffan, hade slut ork. Såg fram emot att få se tv, Så ska det låta. Men inte blev det mycket av det inte. Jag fick först gå ner för att byta en kissolycka, sen vältes vinglaset ut, sen var lillasyster så trött så att hon bara grinade och bad om vatten, vatten, vatten. Så ner och hämta vatten, lite kullerbyttor och sen var programmet slut. Var det ett bra program idag, är det nån som vet? Får väl se om det imorgon kväll istället.