Dammet puts väck!

Äntligen är slipningen av trappen klar. Har levt i ett hav av slipdamm i två veckor nu och hade nästan glömt bort hur vårt hem eg såg ut. Men idag har sambon slipat allt klart och jag har torkat, torkat och torkat. Sen så kommer dammet att finnas kvar länge i vårt hus, men det värsta är borta iaf. Längtar till nästa helg då vi kommer att fortsätta arbetet med trappen. I veckan får det ligga nere för min del, jobbar mkt extra just nu och sambon ska göra lite finjusteringar innan jag ska ta vid, så på fredag sätter jag igång. Det är bara till att hoppas att veckan går fort nu.

Är ute på turne även i veckan, fram till onsdag, det är hur kul som helst, men det känns att man inte är så van att stå på scenen längre, det känns i kropp och själ, roliga men tunga arbetsdagar. Tyvärr blir kvällarna lite tyngre just nu, då kroppen är så trött efter allt dansande under dagarna, men det är det värt, det är bara till att bita ihop och njuta av dagarna istället.

I helgen har vi jobbat med två jobbiga saker, enl storasyster. I fredags åkte jag och barnen till badhuset och tränade samma sak som på simskolan. Även första simmärket avklarades och vi hade trots svåra övningar roligt allihop. Igår tog vi på oss skridskorna och åkte. Lillasyster är, trots bara två åk hittils, nästan bättre än storasyster redan, men det börjar äntligen gå lite bättre även för storasyster och det är inte bara tårar längre när vi leker bambi. Även idag blev det till att träna skridskoåkningen, då farfar kom och hämtade henne för lite bandyspelning. Och en ny kompis har hon vart och lekt hos, och lillasyster fick egen tid med föräldrarna, så vi har haft en bra barn helg. 

VI vuxna har också haft det bra, fredagen blev till att slappa i soffan och lördag var det jobb för sambon. Lördagkväll besökte vi vännerna på villagatan och tränade lillasyster somna borta. Och idag har vi haft arbetsdag hemma. En bra helg, med andra ord. Nu är det bara till att göra bort arbetsdagarna så att vi får helg igen och se trappan förvandlas. Längtar! 


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback