Redan fredag?

Återigen fredag. Veckorna rusar fram, jag hinner inte med. Hoppas på en kreativ dag, så jag ligger bra till planeringsmässigt.

Kvällen bjuder på umgänge med DVH, lite fem-kamp och annat skojigt ska vi ha. Kul, jag hoppas att tjejerna också är peppade. Helgen i övrigt är inte planerad, men vi har mycket att göra. Husvagenen ska städas, sen måste vi ta itu med våra fönster. Tur är att sambon lovat hjälpa till, hatar våra öppningsbara, rangliga fönster, vill ha nya! Lite målarfärg på dom nya brädorna ska jag också försöka få dit. Belysningen är där, det blev superfint. Äntligen! Har varit på planeringslistan sen vi köpte huset (för över 5 år sen) men nu så har vi bytt brädorna och kommit åt att sätta dig lamporna. Blomkrukorna ska städas bort, ogräset i grusgången ska vi göra nått åt och ja, tror inte vi behöver planera nått för att hålla oss sysselsatta. Men lite trevligt umgänge på lördagkväll hoppas jag allt på. Har blivit allt för många helger utan våra underbara vänner nu, det måste vi ändra på.

Nä, nu tillbaka till jobbplaneringarna så jag hinner ut på joggingrundan innan jag ska hämta barnen. Och ja, jag får träna innan jag hämtar, har friskvård på arbetstid, så idag är det dags för det!

Kommentarer
Postat av: kukka

Hoppas ni har haft en mysig fredag!

Vet hur det är med hus, förresten... Kul och mysigt men mycket jobb....


Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback