Midsommar

Midsommar började med en härlig promenad i solen, hur underbart som helst. Hemma hade jag satt mannen i arbete och kom hem lagom till det var dags gå ut på baksidan. Sedan några år tillbaka gör vi alltid en midsommarstång tillsammans med våra grannar som har barn i samma ålder som våra. Traditionella sånger och dans runt stången och sen sill lunch i glasrummet. Hur kan det bli bättre?

Efter några timmars god mat och tårta, samt en hel del surrande, blev det dags gå hem och förbereda kvällen. Vi var hemma hos oss i år igen (men nästa år kanske jag får åka bort?), med två andra par. God mat och trevligt sällskap blev det en bra avslutning på årets midsommar.

Sen i helgen har vi haft slappardag, där vi inte gjorde nått nyttigt och en arbetsdag, då vi fått mkt gjort. Bilen är polerad, rabatten är rensad och utökad, samt stenarna är omlagda, trallen till lekstugan är laserad och samma sak med sandlådan. Städat lekstugan har vi också gjort. Nu är det bara det sista piffen innan jag ska lägga bort projektet "fixa lekstugan" Måste bara till stan först, får se vilken dag det blir.

Kram

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback