Helgen

I torsdagskväll kom en gammal vän från högskoletiden på besök. Vännen är numera bosatt i USA, så det är inte ofta vi ses, ej heller pratas i telefonen. Men så trevlig var det, vi satt uppe sent på kvällen och pratade igenom allt som hänt sen sist vi sågs. På fredag kom även vår vän i Piteå hit, med sina två små barn, och vi surrade och sprang efter barnen och redde ut konflikter barnen emellan. Sent på fredagkvällen åkte USA vännen vidare, hon var på roadtripp med sin amerikanske man, som aldrig varit så här långt norrut i Sverige.

Lördagen var det festivalen som gällde för barnen, med godisremmar, ballonger, karuseller, sockervadd och lotter. Det är bra att följa med farföräldrarna och gammelfolket, så man slipper betala allt själv ;)

Sen var det bara till att packa i husvagnen och dra iväg på 30-års fest. Efter en sen middag hade vi en otroligt rolig fest, som varde ända fram till 4. Hur kunde tiden gå så fort? Och jag längtat tills man har någon annan tjej att festa med, lite trist surra runt med alla killarna bara...

Söndagen gick ut på att vänta in kvällen, att få lägga sig och sova. Kanske vi inte var dom bästa föräldrarna, vi orkade inte göra nått, men alla dom andra 364 dagarna är vi rätt bra ändå.

Idag har vi påbörjat sista veckan utan sambon, sen är det semester för hela familjen. Längtar! Borde eg använda dessa dagar till att göra nyttiga saker, inomhus, men jag har ingen ork eller energi till nått sånt. Skulle helst bara vilja slappa, eller göra nått kul ute. Men man fryser ju ihjäl ute... Nä, ska väl gå och mangla eller nått

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback