Tanten retade upp mig!

Idag började jobbet om igen. Lite segt att stiga upp, men det gick ändå hyfsat. På jobbet fick jag ändra dagens planer, och jag fick inte särksilt mycket gjort. Fast jag var där och "visade upp mig". Hoppas på lite mer effektiva dagar framöver, annars blir det mycket kväll och helgjobb.

Idag gjorde jag även premiärpasset på gymmet. Tror minsann att jag kommer få träningsvärk imorgon. Det var länge sen jag använde maskiner för att träna min kropp, tror att det var 5-6 år sen. Får se hur det känns gå i trapporna på jobbet imorgon.

Solen lyste som en varm sommarkväll och jag och barnen grillade lite pinnbröd efter middagen. S plockade ett hallon, från grannens hallonris som står mer eller mindre på vår tomt,och bjöd även M. När hon var inne på rond två kom det fram en tant (inte grannen) från vinbärsbuskarna och tittade på mig, men hälsade inte, utan frågade barnen: Är inte det där tant K:s hallon? Jo, svarade S. Då kanske du inte ska plocka några mer då, säger tanten. Men jag får smaka, svarar S. Det är tur att S vågar svara och vad trodde tanten, att jag satt och tittade på när barnen pallade hallon från grannen. Och grannen K är ju världens snällaste granne, hon tycker så mycket om våra barn och brukar alltid säga att jag får plocka hur mycket jag vill. Hur kan man komma och säga till om nån annans bär, när man inte vet vad "ägaren" sagt? Nä, det tycker jag är dålig stil. Tacka vet jag snälla och generösa tanter

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback