Sovit hela natten

Igår reducerades M:s sovtider rejält och kanske var det det som gjorde att hon sov som en stock hela natten, även på morgonen. Inte förrän K steg upp vaknade hon, strax innan åtta alltså, och det är klart godkänt tycker jag. Hoppas bara att det håller i sig...

Amningen är på väg bort, hon är inte längra så intresserad av  att äta på morgonen och idag sov hon ju över maten, men hon ska få en slurk till mellanmål nu på förmiddagen och sen blir det nog en slurk i eftermiddag också. Vill hålla igång mjölken tills vi har testat om hon tål mjölk igen, eftersom att bröstet är ett säkert trösthjälpmedel om det blir mycket skrik och ont i magen. Men idag ska jag tillsätta vanligt smör i hennes mat så håll tummarna är ni snälla! Jag hoppas verkligen att det vuxit bort. Nu går det iofs ganska bra äta mjölkfritt, men det finns inte så mkt barnmat som är mjölkfri och gröten men särskilt vällingen är betydligt dyrare än vanlig, så det skulle ju vara bra ekonomiskt sett.

Kommentarer
Postat av: Tea (Elias mamma)

Hejsan!
Hittade hit genom Emma.
Läste att ni hade reducerat M:s sovtider. Vi är själva i den sitsen nu eftersom Elias gärna vaknar kl 05 vilket vi inte är så sugna på. Har du nå tips att ge? :)


Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback