Jag slutar aldrig amma!

Det är  ju så bekvämt att kunna ta till bröstet så just nu känns det inte som om jag någonsin kommer att sluta, men samtidigt så skulle det vara ganska skönt att avsluta det om ett tag. Men det är svårt det här med amning, för det är bekvämt, mysigt och ett bra tröstmedel, men jag är ju helt fri på ett annat sätt utan amningen. Och hon börjar ju bli stor snart, jag kan ju inte fortsätta hur länge som helst, eller?

Kommentarer
Postat av: Emma

Jo, de e nog svårt att sluta amma, när man väl närmar sig den tiden... men jag tror det blir bäst om man gör som man känner själv, finns inget rätt och fel..tror jag!

2006-12-20 @ 12:26:45
Postat av: Annika

Du kan väl fortsätta hur länge du vill?? =) Känns det bekvämt så varför inte köra på? Det där är så individuellt så strunta i vad man "ska" och inte ska göra, eller hur gamla "alla andras" barn var när de slutade amma. Gör det som just ni två trivs bäst med! Vad kan gå snett liksom? =)

Kram!

Postat av: Anonym

Emma: Jo,det är bara det att det är svårt att veta vad jag själv känner. Men än så länge ska jag inte sluta, men frågan är om jag ska dra ner mer eller inte Hm, får nog fundera vidare

Annika: Nä, det är väl bara att köra på om man vill. Men vill jag dra ner eller inte? Sluta ska jag inte än i alla fall...

2006-12-20 @ 21:39:43

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback